1. Hem
  2. Aktuellt
  3. Äntligen, allt under samma tak

Äntligen, allt under samma tak

Gavlefastigheter rymmer sedan slutet på maj även Gavle Drift & Service. Två bolag har blivit ett. Utöver en ny moderniserad och varsamt renoverad logotype bjuder förändringen för dig och alla Gävlebor kanske inte på så mycket andra synbara förändringar. Tillsammans arbetar vi ju precis som vanligt för att förvalta och förbättra dagens och morgondagens Gävle.

Förändringsarbete för framtiden

Resonemanget bakom förändringsarbetet med vårt bolag är enkelt. Återanvänder allt som är bra. Ändra bara för ändrandets skull, men lägg till och förbättra det som verkligen gör skillnad. Precis som tidigare ska vi förvalta det fina som utgör grunden för den stad vi och alla Gävlebor är stolta över.

För dig och alla Gävlebor

Vi tillhandahåller lokaler, gemensamma mötesplatser och tjänster som bidrar till mångfald och utveckling. Och bäst av allt – nu hittar du allt under samma tak. Gavlefastigheter omfattar vår transportservice, möbelpoolen och våra tilläggstjänster. Och vi driftar och sköter såklart om våra fastigheter och utemiljöer.

Passa gärna på att surfa runt på vår nya webbplats. Se närmare på alla nyheter, möjligheter och tjänster, kanske hittar du något som får dig att uppskatta Gävle ännu lite mer. Många av de fastigheter vi förvaltar bär ju på en fantastisk historia. De är precis som vi en del av det som gör Gävle till den goda staden för dagens och morgondagens generationer.