Är du en av våra viktiga samarbetspartners?

Tillsammans med dig kan vi ge våra hyresgäster det lilla extra. Det är ett arbete vi är lika glada som stolta över. Därför gör vi alltid vårt yttersta för att våra samarbeten ska fungera på bästa sätt.

Person med hörselkåpor sågar bräda med gersåg.

Upptäck entreprenörshandboken

Se närmare på alla praktiska tips och rutiner som du behöver känna till när du arbetar i våra fastigheter. Entreprenörshandboken är vår guide som underlättar så att samarbetet med dig och ditt företag blir lyckat.

Entreprenörshandboken

Ta del av projekteringsanvisningarna

Våra styrande dokument där kraven på alla våra arbeten beskrivs. Självklart finns en del grundkrav som ställs på alla arbeten som utförs i våra fastigheter och projekt. Här tar du del av dem.

Våra projekteringsanvisningar

Upphandlingar

En stor del av vår verksamhet upphandlas, det gäller konsulttjänster, byggentreprenader och hantverkartjänster med mera. Aktuella upphandlingar finns hos Kommers Annons.

Läs mer om upphandlingar
Kontorslandskap hos Gavlefastigheter

Så här skickar du din faktura till oss

Är du leverantör och ska fakturera oss? Vi tar emot elektroniska fakturor. Här hittar du information om hur du gör för att fakturan ska hamna rätt och bli attesterad i tid.

Fakturera oss

Tillsammans ger vi god service och skapar trygghet

Våra hyresgäster ska alltid få och kunna förvänta sig hög servicenivå. Och alla som har en verksamhet ska känna sig trygga hos oss. Tillsammans kan vi underlätta så att de kan fokusera på att lyckas med sin kärnverksamhet. Vårt mål är att infria förväntningar och överträffa dem! Vi har ett stort förtroende för dig och vet att ett gott samarbete gynnar både dig, oss och våra hyresgäster.

Datorskärmar, person i bakgrunden.

Vill du se dina ärenden hos oss?

Du som leverantör loggar in med dina användaruppgifter för att se, återrapportera och avsluta de ärenden som vi på Gavlefastigheter beställt av dig.

Fastighetssystem med orderhantering, Pythagoras

Ärenden i Rekyl