Nyhetsarkiv

till

Nyheter

 • Innovativt återbruk i Hedesunda Allaktivitetshus

  06feb

  Hedesunda Allaktivitetshus är en efterlängtad mötesplats som möjliggör en mer aktiv fritid. Här ryms en ishall, träningshall, fritidsgård samt café. Med fokus på energibesparande lösningar går återbruk som en röd tråd genom byggnaden.

 • Vasaskolans nytillskott – naturvetarhus och skolrestaurang

  19jan

  Två moderna byggnader som kompletterar och samlar Vasaskolan är färdigställda – ett helt nytt naturvetarhus och skolrestaurang.

 • Se upp – hjälp oss undvika faror med stora istappar och snöras

  09jan

  Mycket snö ger oss mycket jobb med att upptäcka, spärra av och ta bort istappar, skotta snö från tak och hantera snöhögar. Hjälp oss genom att meddela om du upptäcker istappar.

 • Kundservice är stängd onsdag 17 januari

  11jan

  Onsdagen den 17 januari 2024 håller Kundservice stängt för personalmöte. Det innebär att vi endast har möjlighet att ta emot akuta felanmälningar och passageärenden under dagen.

 • Nu samlas löv som blir till jordförbättring

  31okt

  På skolorna och på flertalet förskolor sker det mesta av lövupptagningen under höstlovet, vecka 44, om vädret tillåter. Sedan jobbar vi med lövhanteringen på övriga fastigheter och de kvarvarande skolorna och förskolorna, kommande veckor.

 • Vi sandar hållbart för din säkerhet

  26okt

  Under vinterhalvåret sandar vi runt Gavlefastigheters och Gavlegårdarnas fastigheter med cirka 4500 ton halkstopp. Tillsammans med Skanska gör vi nu processen mer cirkulär genom att återbruka en stor del av vårt halkstopp, för miljö och framtid.

 • Onsdag 27 september öppet till klockan 11.30

  26sep

  Onsdagen den 27 september 2023 stänger vi tidigare än vanligt för personalmöte. Mellan 11.30-16.00 är vår Kundservice stängd. Det innebär att vi endast har möjlighet att ta emot akuta felanmälningar och passageärenden under den tiden.

 • Nytt hus välkomnar Skräddargårdens förskola tillbaka

  24aug

  När omfattande skador upptäcktes i husgrunden på Skräddargårdens förskola för två år sedan blev det tydligt att en ny byggnad var nödvändig. Nu öppnar verksamheten i nybyggda, klimatsmarta lokaler på samma plats som tidigare.

 • Välkommen till Hemlingborg

  17aug

  Nu är det unika multifunktionshuset Hemlingborg i nya stadsdelen Södra Hemlingby inflyttningsklart.

 • Nytt formulär för anmälan av ärenden

  09jun

  Vi byter fastighetssystem och det medför ett nytt formulär för anmälan av ärenden. Från 12 juni 2023 finns ett nytt förbättrat formulär för anmälan av fel och passageärenden för våra fastigheter.

Sidan uppdaterades senast 5 september 2019