Nyhetsarkiv

till

Nyheter

 • Tallbackens skola nu med plats för 460 elever

  05sep

  Till höstterminen 2022 är sista delen av Tallbackens skola klar. Skolan har byggts i tre etapper. Byggnaderna är placerade i bågform med tallar runt omkring, likväl som det finns flera bevarade tallar på den fina skolgården innanför huskropparna.

 • Nyrenoverade och utökade lokaler på Brynäs välkomnar elever

  24aug

  Tisdagen den 23 augusti när de kommunala skolorna i Gävle startade för höstterminen 2022 slog även den gamla skolbyggnaden på Brynäs upp portarna igen för att ta emot elever.

 • Sandupptagning på skolor och förskolor

  29apr

  När våren är här är det dags att ta upp all sand efter vinterns halkbekämpning. Sandupptagning pågår just nu på våra förskolor och skolor.

 • Öppet till klockan 9, fredag 6 maj

  29apr

  Fredagen den 6 maj 2022 stänger vi tidigare än vanligt för personalmöte. Mellan 9.00-16.00 kommer vår Kundservice vara stängd. Det innebär att vi endast har möjlighet att ta emot akuta felanmälningar och passageärenden under den tiden.

 • Skyddsrum vid höjd beredskap eller krig

  16mar

  I de fastigheter vi äger finns flertalet skyddsrum att använda för dig och den del av befolkningen som befinner sig i närheten i händelse av krig.

 • Kundservice har stängt torsdag 10 mars, 8.30-13

  02mar

  Torsdagen den 10 mars 2022 klockan 8.30-13 har Kundservice stängt för utbildning. Det innebär att vi endast har möjlighet att ta emot akuta felanmälningar och passageärenden under den tiden.

 • Förstärkt beredskap på grund av vädret

  25aug

  Under kommande dygn kommer enligt väderleksprognoser ytterligare regn att falla i Gävle och i samband med det även blåsa rejält. Vi kommer att ha ökad kontroll av träd som kan blåsa omkull och vattenansamlingar vid våra fastigheter.

 • Översvämningar i Gävle

  19aug

  Uppdatering: Efter ett intensivt arbete har vi nu skapat oss en bra lägesbild över vilka fastigheter som påverkats av översvämningarna. Vi arbetar just nu för fullt med våtsugning och torkning där prioritering görs efter vart behovet är mest akut.

 • Energisparsatsning med god eftersmak

  01jul

  I slutet på april hölls sista workshopen av fyra med kommunens egna kockar i projektet Energismarta kök. Projektet har pågått under ett år med 35 kockar från förskolor inom Gävle kommun. Gavlefastigheter och Gävle Energi är initiativtagare till projektet.

 • Sommarhälsning

  18jun

  Vi önskar er alla en skön sommar!

Sidan uppdaterades senast 5 september 2019