Lediga jobb

Vi söker en fastighetsförvaltare.

Om arbetsplatsen

Gavlefastigheter äger och förvaltar fastigheter för kommunala verksamheter inom Gävle kommun. Vi ingår tillsammans med Gavle Drift & Service i Gavlia-koncernen. Det är två bolag med en gemensam nämnare - vi arbetar för Gävles bästa!

De flesta som bor i Gävle nyttjar våra lokaler på ett eller annat sätt. I vårt fastighetsbestånd hittar du allt från skolor, förskolor och idrottsanläggningar till kulturbyggnader och kontorslokaler. Vårt uppdrag är att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler till Gävle kommuns verksamheter.

På Fastighetsavdelningen arbetar vi med planerat underhåll, lokalanpassningar, hyresavtal genom in- och uthyrning och även inköp & försäljning av fastigheter. Idag förvaltar vi cirka 600 000 kvm lokalyta.

Vi söker nu en fastighetsförvaltare som tillsammans med oss vill arbeta för Gävles bästa!

Arbetsuppgifter

Arbetet som fastighetsförvaltare innebär att säkerställa att förvaltningen sköts på ett kvalitetssäkert och kostnadseffektivt sätt. Du kommer att ha ett nära samarbete med kunder/hyresgäster med fokus på Gävle kommuns bästa. I rollen som fastighetsförvaltare har du resultatansvar för dina fastigheter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
• Avtalshantering
• Lokalanpassningar
• Tillse att myndighetskrav uppfylls
• Investeringsplanering
• Planerat underhåll
• Budgetarbete, fakturahantering, prognos och uppföljning
• Upphandlingar
• Diverse utredningar

Din placering är inom Fastighetsavdelningen som idag sysselsätter 15 medarbetare. Som fastighetsförvaltare rapporterar du till fastighetschefen.

Kvalifikationer

För att bli framgångsrik i rollen söker vi dig som har högskoleutbildning inom fastighetsekonomi/förvaltning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Har du tidigare erfarenhet inom området, gärna med teknisk inriktning, är det meriterande.

Vi söker en person som har starkt driv, en positiv inställning och en proaktiv läggning. Du har god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift, och arbetar bra både i grupp och enskilt. Du har förmåga att hantera många olika ärenden på samma gång, arbeta mot uppsatta mål och se hur du kan bidra till helheten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2020-09-20

Referensnummer: GFAB fastighetsförvaltare 2020

Välkommen att söka genom att:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Annie Larsson, Fastighetschef 026-17 80 36

Johanna Bergström, HR-specialist 070-082 69 89

Fackliga företrädare

Karin Andersdotter, Sveriges ingenjörer 026-17 82 03

Peter Larsson, Vision 026-17 84 28

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sidan uppdaterades senast 31 augusti 2020